Кандидатът за промоция в Първа лига Етър (Велико Търново) има

...
Кандидатът за промоция в Първа лига Етър (Велико Търново) има
Коментари Харесай

Обявиха целите пред Етър за купата

Кандидатът за промоция в Първа лига Етър (Велико Търново) има упоритости да стигне оптимално напред за Купата на страната. " Виолетовите "  гостуват на следващия ден на третодивизионния Севлиево в 1/32-финалите от шампионата за Купата на България. Мачът е от 16:00 ч. на стадион " Раковски " с основен арбитър Станимир Тодоров от Габрово. Старши треньорът Емануел Луканов ще направи промени в стартовия състав, само че акцентира, че отборът му подхожда окуражено, желае да се върне на победния път, а в шампионата задачата е да продължи оптимално напред.

" Ще има промени в състава, с цел да забележим и останалите играчи в действителна конюнктура. Но главният състав е на линия, отсъства единствено Крум Стоянов. Не би трябвало да излизаме от игрови темп, не е удачно да се вършат почивки. Исках да взема за мача в Севлиево момчета от дублиращия тим, само че ми споделиха, че в събота имат мач, нямат нужната численост футболисти и желаят да ги употребяват за техния дуел с Бдин.

Искам да се извиня от името на тима за последния мач против Лудогорец-2, че след загубата не поздравихме почитателите. Бяхме доста афектирани и разочаровани от резултата и от първата загуба, която претърпяхме. Под афекта и нервите не ги поздравихме, а те подкрепяха тима през целия мач. Затова от името на клуба и на момчетата сервирам извинения!, сподели още треньорът.

" Разбира се, че желаеме да продължим напред в шампионата за купата и да стигнем оптимално напред. Не подценяваме нещата, подхождаме с безусловно почитание към Севлиево, макар измененията, които ще създадем. Ако не ги създадем в този момент, няма в кой различен мач да осигурим игрови темп на футболистите, които са играли по-малко до момента. Но уважението и респекта по отношение на противника е на 100 %. Всичко се лекува с победи. Победи ли тимът, даже дефектите в играта не се виждат от всички. Победите са барометър на всичко, на играта и психическото положение, на подема ", разяснява преди мача Емануел Луканов.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР