Кандидатът за президент от демократите, 77-годишният Джоузеф „Спящия Джо“ Байдън,

...
Кандидатът за президент от демократите, 77-годишният Джоузеф „Спящия Джо“ Байдън,
Коментари Харесай

Камала Харис - идеалният избор на Сорос и политическата мафия

Кандидатът за президент от демократите, 77-годишният Джоузеф „ Спящия Джо “ Байдън, разкри неотдавна името на своя сътрудник в конкуренцията. Номинирана за тази позиция е 55-годишната Камала Харис, сенатор от Калифорния. В случай на победа на Байдън, който бързо отива към деменция, дъщерята на имигранти и бездетната афро-индийска лесбийка има всички шансове да заеме мястото на американския президент, написа

Изборът на претенденти за вицепрезидент продължи дълго и мъчително при демократите. Медиите загатваха Хилари Клинтън и безочливо прикачиха към Байдън някогашната първа дама Мишел Обама. Да напомним съвещания с кои бяха извършени: със сенатора от Масачузетс Елизабет „ Покахонтас “ Уорън, асистента по национална сигурност на Обама Сюзън Райс, някогашния губернатор на Джорджия Стейси Ейбрамс, сенатора от Невада Катрин Кортес-Масто, губернатора на Ню Мексико Мишел Лухан-Гришъм, сенаторът от Минесота Ейми Клобушар и други. Но в последна сметка Рокфелер и Джордж Сорос избраха госпожа Харис. Е, превъзходен избор от тяхна позиция.

„ За мен е чест да оповестя, че избрах Камала Харис, смел герой за „ дребния човек “ и един от най-достойните хора на държавна служба, за мой сподвижник в изборите “, туитира Байдън. „ Джо Байдън може да сплоти американския народ, тъй като се е борил за нас през целия си живот. И като президент той ще построи Америка такава, каквато дава отговор на нашите идеали. За мен е чест да се причисля към него като претендент на нашата партия за вицепрезидент и да сторя всичко допустимо да го създадем наш главнокомандващ. Тръмп има вяра, че тази страна му принадлежи. Но Джо Байдън знае, че тя принадлежи на нас. Водим борба за душата на този народ. Заедно можем да спечелим “, туитира Харис.

„ Избирайки Харис за вицепрезидент на Америка, Байдън акцентира личната си преценка и темперамент. И в този момент Джо има идеалния сътрудник, който да му помогне да се оправи с най-належащите провокации пред Америка сега и в идващите години “ - сподели някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама. Изпълняващият длъжността президент Доналд Тръмп не остана задължен: „ Тя неистини. Тя сподели доста лъжи. Тя е човек, който описа доста лъжливи истории. Тя се показа доста зле на праймъризите. Бях малко сюрпризиран, когато научих, че е определена Харис.

С нея са свързани доста проблеми, които би трябвало да изясни. Тя сподели нещо извънредно за сънливия Джо по време на дебата. Тя е най-подлата, най-ужасната и най-грубата от американските сенатори. Тя е по-отвратителна и от Покахонтас към Джо Байдън. Беше извънредно неуважителна към Джо Байдън и е мъчно да изберем някой, който да е бил още по-неуважителен... С Харис като „ политическа витална мощ “ Джо Байдън трансферира контрола на нашата страна в ръцете на радикалната мафия “.

Камала Деви Харис е родена на 20 октомври 1964 година в калифорнийския град Оукланд в фамилията на ямаеца Доналд Дж. Харис (потомък на захарния плантатор и жестокия робовладелец Хамилтън Браун) и имигрантката от Индия и с тамилска народност Шамала Гопалан. Завършила е частен (исторически за чернокожи) университет във Вашингтон с двойна специализация в региона на политическите науки и стопанска система, по-късно влиза в парамасонска конструкция, а по-късно получава докторска степен по право от Юридическия Хейстингс лицей към Калифорнийския университет.

Издържа изпита за юристи и се причислява към адвокатската асоциация на Калифорния на 14 юни 1990 година Работи като помощник-прокурор в Калифорнийския окръг Аламеда, областен прокурор на Сан Франциско, общоприет прокурор на Калифорния и се появява в редица кавги (например изрично отхвърли да желае смъртно наказване за Дейвид Хил, упрекнат в ликвидиране на полицай).

Създава специфичен отдел за битка с закононарушенията от ненавист и се концентрира върху случаите, защитаващи ЛГБТ-подрастващите. В същото време тя желае углавно наказване за родителите на деца, които пропущат уроците в учебно заведение. От началото на осемдесетте години тя наложително взе участие в гей парадите в Калифорния. Предоставя интимни услуги на някогашния кмет на Сан Франциско - черния либерал Уили Браун - какво ли не прави човек за кариерата си, макар личната u ориентировка!

Още през 2013 година тя е включена в листата на 100-те най-влиятелни хора в света съгласно списание Time. През 2016 година в Сената на Съединени американски щати от Демократическата партия беше определена за представител на афроамериканските и южноазиатските общности - първият „ пъстър “ сенатор от Калифорния. Тя си завоюва славата с острата си рецензия към Доналд Тръмп, феминистките осъществявания онлайн, битката за заверка на опиатите, правата на гейовете и възбраната за свободната продажба на оръжие, изказванията за нуждата от реформиране на законодателството за противозаконната имиграция, антикитайските и антивенецуелските реплики, обезверената опозиция против „ съветската интервенция в изборите “, присъединяване в демократични президентски праймеризи (с рейтинг - 2%). Носител е на екологичната премия ECOS на Националната асоциация на чернокожите прокурори. Член е на „ черната “ баптистка черква и на индуистки храм в това време. Колкото и да е необичайно, тя е омъжена и нейният фиктивен брачен партньор е богатия юрист от еврейски генезис Дъглас Емхоф.

„ Републиканците и щабът на Тръмп радостно протриват ръце и се канят да припомнят на гласоподавателите за всички скелети в дрешника на Харис. Хората към този момент се майтапят с нея: тя е поставила съвсем толкоз чернокожи в пандиза, колкото и Байдън (който отговаряше за приемането на наказателния кодекс през 1994 г.). Тръмп обръща внимание на метода, по който Харис заля Байдън с нечистотия на дебата, наричайки го расист, когато това бе преференциално за нея.

След това обаче, бързо се осъзна, и мигновено се трансформира в главния лицемер на Байдън. Трябва обаче да разберете, че в изискванията на прогресивна деменция на Байдън, Харис е тази, която ще стане същинският президент на Съединени американски щати, в случай че двойката им завоюва изборите. Тя е „ Харис очевидната “ (по прилика с „ heir apparent “), която възнамерява да ръководи страната зад тила на Байдън в продължение на четири години, а през 2024 година ще отиде в президентската конкуренция в новата роля на сив кардинал “, отбелязва News Front.

Камала Харис дава обещание да даде приоритет на поддръжката за Киев и дълго, откровено ненавижда Русия. „ И в Украйна, и в Грузия Русия употребява военна мощ, с цел да завземе територии и да подкопае демократично определените държавни управления. Нелегалната окупация на Крим е жестоко нарушаване на интернационалните правила, които управляват света след Втората международна война, както и поддръжката от Русия за бойните дейности в източна Украйна и нейните хакерски атаки. Хиляди хора починаха поради съветската експанзия, в това число 298 цивилни пасажери, убити от съветска ракета, свалила полет 17 на Малайзийските авиолинии през 2014 година И за разлика от сегашния президент на Съединени американски щати, аз поредно ще се опълчвам на Путин в отбрана на демократичните полезности, правата на индивида и правилото на интернационалното право “, споделя тя.

Харис неведнъж признава любовта си към Израел, и събира средства за Еврейския народен фонд. „ Като сенатор на Съединени американски щати ще направя всичко по силите си, с цел да осигуря необятна и двупартийна поддръжка за сигурността на Израел и правото му на самоотбрана “, съобщи Харис. Хейли Сойфер, изпълнителен шеф на Еврейския либерален съвет на Америка, сподели за нея: „ Тя поддържа Израел през целия си живот “.

Що се отнася до Сирия, Харис поддържа потреблението на всевъзможни средства за събаряне на „ безмилостния деспот Асад, нарушител, чиито военни закононарушения интернационалната общественост не може да пренебрегва “.

Основният електорат на Харис е черен, феминистки, и ляволибералната интелигенция със задно задвижване. „ Тя се вписва в дневния ред на американската фантазия “, съобщи държавният политически анализатор Джоел Голдщайн.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР