Кандидатът за президент Ники Хейли направи изненадваща поява в студеното

...
Кандидатът за президент Ники Хейли направи изненадваща поява в студеното
Коментари Харесай

Ники Хейли разбива съперника на Републиканската партия Доналд Тръмп по време на изненадваща поява в „SNL“

Кандидатът за президент Ники Хейли направи изненадваща поява в студеното разкриване на Saturday Night Live – разкъсвайки своя примитивен противник на Републиканската партия, някогашния президент Доналд Тръмп в началния скеч.

Преструвайки се, че е просто гласоподавател в кметството на CNN, Хейли сподели на члена на актьорския състав Джеймс Остин Джонсън, който играеше Тръмп, „ Защо не искаш да дебатираш с Ники Хейли? “

„ О, Боже мой, това е дамата, която отговаряше за сигурността на 6 януари “, Джонсън, до момента в който Тръмп възкликна „ Нанси Пелоси “.

В един миг по време на „ Републиканското кметство “ Хейли също одобри въпрос от водещата на епизода, носителката на „ Еми “ актриса Айо Едебири.

„ Просто съм любопитен, каква съгласно вас е била главната причина за Гражданската война? И мислите ли, че стартира с " S " и приключва с " Lavery? " Едебири натисна.

„ Да, евентуално трябваше да кажа това първия път “, отговори Хейли, преди бързо да извърши емблематичния удар на шоуто: „ И на жив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР