Кандидатът за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши призова за диалог

...
Кандидатът за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши призова за диалог
Коментари Харесай

Кенеди-младши призова за диалог с Русия

Кандидатът за президент на Съединени американски щати Робърт Кенеди-младши прикани за разговор с Русия на високо равнище, това оповестява РИА Новости.

Политикът сподели, че Съединени американски щати са в евентуална екзистенциална борба с Русия. В същото време, съгласно него, съветската страна разполага с " хиляди повече " нуклеарни оръжия от Съединени американски щати.

„ Русия има хиляди повече нуклеарни оръжия от Америка. Сега наподобява, че никой не се интересува от тази информация ", сподели Кенеди.

Той означи, че неговият чичо Джон Ф. Кенеди и ръководителят на руското държавно управление Никита Хрушчов са постигнали извънредно другарство между тях. Според него американците постоянно са израснали с концепцията, че Съединени американски щати " завоюваха войната, Америка победи Хитлер ", само че Джон Ф. Кенеди твърди, че " руснаците са спечелили войната ". Според него е значимо да се мисли за това в наше време, тъй като никой не е разговарял с съветския президент Владимир Путин в продължение на година.

„ Нямаме връзки на високо равнище с Русия. Трябва да приказваме с тях. Трябва да създадем това, което чичо ми сподели ", приключи Робърт Кенеди.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР