Кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия, бившият вицепрезидент

...
Кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия, бившият вицепрезидент
Коментари Харесай

Джо Байдън предрича разпад на НАТО при преизбиране на Тръмп

Кандидатът за президент на Съединени американски щати от Демократическата партия, някогашният вицепрезидент Джо Байдън счита, че в случай че президентът Доналд Тръмп бъде избран отново през 2020 година, НАТО ще престане да съществува.

" Ако той (Тръмп) бъде избран отново, ви давам обещание, че няма да има НАТО... Ние ще имаме същински проблеми ", посочи Байдън по време на дебата на претендентите за президент на Демократическата партия.

Той дефинира Тръмп като " екстравагантен, смахнат президент ", който съгласно него не схваща нищо от външна политика и " работи от боязън за своето лично преизбиране ".

В същото време някогашният вицепрезидент означи, че Тръмп подлага на критика НАТО и в същото време се изрече позитивно за съветския президент Владимир Путин.

В тази връзка той отбрани предходни решения за влизането на американски войски в Сирия, Афганистан и Ирак за битка с терористичната формация ДАЕШ ( " Ислямска страна " ).

Демократите в Конгреса на Съединени американски щати започнаха процедура по импийчмънт на Тръмп, подозирайки го, ча за персонални политически цели е притискал украинския президент Володимир да бъде разследван сина на Джо Байдън - Хънтър, който е бил в управителния съвет на украинската енергийна компания Burisma. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР