Кандидатът за президент на БФС Георги Градев заяви категорично, че

...
Кандидатът за президент на БФС Георги Градев заяви категорично, че
Коментари Харесай

Георги Градев: Няма разделение между мен и Бербатов

Кандидатът за президент на БФС Георги Градев съобщи изрично, че няма разделяне сред неговия екип и този на Димитър Бербатов. Дори в противен случай – двата екипа гледат в една посока – смяна в българския футбол. И даже са в непрекъсната връзка. Градев сподели по БНР, че кандидатурата му е доста сериозна. На 14 февруари ще разкрие повече за програмата на своята акция, както и хората, с които ще работи, в случай че бъде определен за президент на Конгреса на Централата на 15 март.

„ Няма екип на Бербатов и екип на Градев. Има ново време. Има нови хора. Има предпочитание за смяна. Експертност – това е, което даваме ние с Димитър Бербатов на хората. Ние даваме вярата, че футболът ще се промени. Дали аз ще бъда в стаята с тези хора, или ще бъда със сегашните хора, с които работя – това няма значение. Важното е, че ние с Димитър гледаме в една и съща посока. Който и да завоюва от двамата, аз съм уверен, че ще донесе смяната във футбола “, сподели Градев, който до неотдавна беше измежду хората в екипа на Димитър Бербатов.

„ Ние не сме съпротива, хора. Няма такова нещо, като съпротива. Първо, тъй като няма такова нещо като ръководство. В Бояна е безпорядък, суматоха и една пустиня, цялостна с гущери и змии, която ние би трябвало да подредим. И върху нея да изградим един съвременен град. Ние не сме съпротива. Екипът на Димитър и моят екип – това сме хората на новото време. Експерти, които идват, с цел да трансформират футбола към положително. На вас не ви ли писна да се занимавате с право? Не ви ли писна да се занимавате с проблеми? Не е ли по-готино да отидем на европейско или на международно състезание с момчетата и там да изпием по една бира пред стадиона? И да си приказваме за футбол. И незабавно върша препратката към шахмата, другото нещо, с което се занимавам сега. Там е доста елементарно сега да се пишат публикации, тъй като сме европейски първенци и сме на върха на славата. И самите публицисти ми го споделят: „ Благодарим, че направихте нещо друго, с цел да пишем нещо друго и да дадем най-хубавото от себе си “.

Така че не гледайте на нас с Димитър като на хора от разнообразни екипи. Гледайте на нас като на хората на новото време. Като смяната. Няма от кое място другаде да пристигна смяната. Няма от кое място другаде да пристигна смяната, с изключение на от Димитър Бербатов, Георги Градев и техните съидейници “, сподели още Градев и добави, че кандидатурата на различен някогашен национал Илиян Стоянов е смешка, която се е развила прекомерно доста и хората са я взели съществено.

„ Разцепване на гласовете може да има, в случай че се появи аватарът на Борислав Михайлов. Това е казусът. Ако гласовете се разцепят в тази неверна посока. Това ще са гласове, които желаят да ни дърпат надолу към дъното и дружно с Титаник да потънем. Аз сега на БФС им крещя Титаник по две аргументи. Първата, тъй като вървят стремително надолу и по какъв начин плъховете почват да напущат кораба и да предават капитана. Но е неуместно някой да се качи в този момент на този транспортен съд, когато потъва. Ако се стигне до такава степен да се гласоподава сред Георги Градев и Димитър Бербатов, аз мисля, че такова гласоподаване даже няма да има.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР