Кандидатът за президент на БФС Георги Градев предлага изцяло ново

...
Кандидатът за президент на БФС Георги Градев предлага изцяло ново
Коментари Харесай

Градев предлага Изпълнителния комитет на БФС да няма президенти и с представители на феновете


Кандидатът за президент на БФС Георги Градев предлага напълно ново систематизиране на местата в Изпълнителния комитет на организацията. Неговата концепция е в Изпълкома да няма президенти на клубове, само че да има представители на другите класи във футболната пирамида.

" Ние имаме вяра в положителните практики и взаимоотношението сред другите заинтересувани групи, ангажирани с футболната игра. Само когато има директна и открита връзка сред всички класи може да се реализира обединяване и напредък. Георги Градев и неговият екип оферират за обществено разискване следното систематизиране на местата в новия Изпълнителен комитет на Български футболен съюз според член 48, алинея 2 от Устава и рекомендациите за положително ръководство на футболна федерация на ФИФА:

Той е на мнение, че би трябвало завърши порочния модел един човек (избраният президент) да предлага/определя състава на Изпълнителния комитет, трансформирайки Конгреса в гумен щемпел.

" Само по този начин ще върнем ръководството на футбола на хората и няма още веднъж да го дадем в ръцете на един човек ", уверен е Градев.

Извънредният конгрес на БФС ще се организира на 15 март.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР