Кандидатът за президент на Българския футболен съюз - Димитър Бербатов,

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз - Димитър Бербатов,
Коментари Харесай

Бербатов: 1:0 - хубава игра, грозна игра... няма значение

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз - Димитър Бербатов, разяснява успеха против Литва с 1:0 - първа за отбора ни от 10 месеца насам, както и срещата си с сегашния началник на родната централа - Борислав Михайлов, в ложите на ст. " Васил Левски ".

" В такива мачове ти би трябвало един гол. Важни са такива моменти, в които да победиш с 1:0 - хубава игра, грозна игра... няма значение ", сподели голмайстор №1 на България, след което отговори на въпрос за неловката обстановка с Михайлов в трибуните.

" Когато се тръгне по този път, по който аз съм поел, постоянно ще има косвени жертви. Когато някой се бори за нещо с другия, няма смисъл от приказки и двуличие. Бъди мъж и си отстоявай своето!Ако конгресът беше минал на 25 юни, нямаше да се занимаваме с тези истории. "

" Съдът би трябвало да се произнесе и да свика конгрес, тъй като това е вярното нещо... В тази конкуренция постоянно има мръсни номера и удари под кръста. Така беше и на терена, а и в живота е по този начин ", съобщи Бербатов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР