Кандидатът за президент Лозан Панов продължава с нападките си към

...
Кандидатът за президент Лозан Панов продължава с нападките си към
Коментари Харесай

Лозан Панов: Няма да мълча, уважаеми „демократи

Кандидатът за президент Лозан Панов продължава с нападките си към наречените от него рожби на " угоените паяци от Държавна сигурност ". В тази подготовка той включва всички представители на политическата класа в България - някогашният министър председател Бойко Борисов, Българска социалистическа партия, Делян Певски и Движение за права и свободи и прочие

Вчера Панов изрази подозрения в желанията на обединението, която публично го подкрепя- Демократична България.

Драги другари,

виждам, че на политическата сцена e цялостно с „ борци “ срещу Борисов и Пеевски. Не съм схванал през последните седем години, че те съществуват, въпреки и да търсих поддръжката им на всички места. Ако се доверите не на анимационните филмчета, които Ви прожектират по тв приемника, а на насъбрания опит на един ръководител на Върховен съд, единственият метод да бъдат преборени Борисов и Пеевски е да се създадат законодателни промени, с които да се отнеме безспорната власт на основния ни прокурор.

Замислете се единствено кой е виновникът да се краде безобразно през последните 12 години. Отговорът е къс: БЕЗНАКАЗАНОСТТА. През това време споразумението на пратениците от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, извънредно сполучливо функционираше в ръководството на Висшия правосъден съвет. Ще напомня единствено какъв брой опита имаше през последните седем години да бъда „ импийчнат “, единствено тъй като не бях един от тях. Такава беше ориста на един от тримата огромни, само че за другите двама се мереше с различен критерий. Виждам, че в политиката ГЕРБ и Движение за права и свободи към този момент публично се събраха, до момента в който другият правилен сътрудник - Българска социалистическа партия, бил в този момент съпротива и щял да се бори с кражбите на своите досегашни сътрудници.

В тази връзка не чух нито един път актуалният ни държавен глава да е смутен от това състояние, с изключение на махленските нападки посред им с Борисов. Ако имаш дързостта да се месиш в изпълнителната власт, къде е смелостта ти да кажеш на глас какво мислиш за прикриването на кражбите на това ръководство, което е дело на правосъдната власт. Нито една думичка и до през днешния ден, а за жалост господин Борисов няма опция да се „ самонакаже “. Спомням си по какъв начин обикалях Европа, с цел да диря поддръжка, до момента в който у нас всичко глухо мълчи. Стигнах от беззащитност до трибуната на едно от най-авторитетните издания в Германия - списание Шпигел, с вярата, че ще пристигна помощ най-малко извън.

Настоящият ни държавен глава през това време „ се закачаше “ първо с Цветанов, а след това с Борисов, до момента в който тематиката за основния ни прокурор остана за него табу. Най-накрая пристигна и неговият ред прокуратурата да го посети, само че до ден сегашен разбирам, че грешникът е бил господин Борисов, а не безконтролната власт на основния ни прокурор. Всъщност преди време имаше едни съвещания, траяли дни наред и илюстрирани със фотоси, по които от тв приемника ни обясняваха, че държавният ни глава щял да инициира конституционни промени. Не разбрахме какво се случи с тях и нямаше жив публицист, който да го попита в тази акция. И аз не съумях, въпреки и доста да желаех, не тъй като не знаех какво се е случило с тях, а тъй като беше значимо, НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО гласоподавателят, да чуе това.

Иначе преди време от господин Борисов разбрахме, че промяната в правосъдната система оставала за времето след господин Цацаров.

Реформа и до през днешния ден няма. Продължава да се краде безобразно, а господин Цацаров, с чийто чадър обеден се ограбваше хазната (2012-2019), в този момент към този момент се грижи в Комисията за лишаване на нелегално добитото имущество да бъде „ спастрено “ ограбеното.

За ръководителя на Върховния ни касационен съд занапред следва дебатът къде да го натикаме да мълчи, само че аз не съм го правил и до момента, по тази причина и си избрах най-високата естрада, с цел да мога да приказвам и отсега нататък. От Вас зависи, драги другари, дали ще ми позволите да върша това, което върших до момента и отсега нататък.

Виждам, че цялата ни „ демократична общественост “ къса ризи, ведно с другите дето ни грабиха безнаказано толкоз години, че Лозан Панов е задължен да замълчи. Мълчаливата акция, в която участвах, ми припомня още веднъж за тези времена, в които на сцената нямаше други искащи и единствено аз говорех, а след всяка дума, режимът се впрягаше да ме смачка, с цел да послужвам за наставление на всички.

Няма да мълча, уважаеми „ демократи “, тъй като моето място не е в групата на страхливците. Не чух нито едно политическа мощ да сложи като изискване за бъдещо ръководство, контролът над основния прокурор. Поведението на господин Гешев демонстрира задоволително ясно, че по никакъв метод не се усеща заплашен както от новите, по този начин и от старите герои на политическата ни сцена. И по какъв начин да се усеща откакто водачът на политическата мощ, която най-вече „ дъвче “ тази тематика години наред, при опцията да се сблъска с него в българския парламент - там, където има максимален смисъл това да се случи - той просто избяга.

На „ демократите “, които следва да ме атакуван, броейки думите ми в изборни гласове, ще се наложи да кажа, че „ царят е гол “. На гласоподавателите пък ще кажа, че мълчанието и подмолните сделки, с които години наред ни мамеха, доведоха до това омерзение от политиката.

Казвам всичко това с помощта на целия опит, който натрупах по върховете на държавната власт, до момента в който „ угоените паяци “ ме хапеха крепко, противоотровата ми беше да не мълча. Само от Вас, драги другари, зависи дали ще им позволим и през идващите пет години да се вихрят безнаказано и безспир.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР