Кандидатът за премиер на Има такъв народ Пламен Николов се

...
Кандидатът за премиер на Има такъв народ Пламен Николов се
Коментари Харесай

На кастинга за политици: Вижте как Слави Трифонов се запознава с Пламен Николов

Кандидатът за министър председател на " ИТН " Пламен Николов се е срещнал с водача на партията Слави Трифонов по време на кастинга за политици, който " Шоуто на Слави " провежда преди три години.

Ето по какъв начин показва биографията си Николов: " Завършил съм магистърска степен във Философския факултет на Софийския университет с цялостно отличие. След това завоювах стипендия " Ернст Мах " на австрийското министерство на образованието и отпътувах да върша специализация в Австрия. На 26 години опазих докторат. 15 години се занимавах с бизнес, като 13 от тях са в областта на мениджмънта ".

По време на кастинга Николов декларира, че желае да бъде потребен в областта на образованието. " Образованието е най-сериозният детайл на националната сигурност. Без съществено готови хора в никакъв случай няма да успеем. Ние като българи, като човеци сме страхотни. Единственият проблем, който имаме е работата в екип, който идва от българската просветителна система. Второто нещо, с което имаме проблем като нация, е дисциплината. Незабавно би трябвало да се спре приключването на мозъци от страната ", разяснява той.
https://www.facebook.com/watch/?v=1771902493117930
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР