Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов и кметът

...
Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов и кметът
Коментари Харесай

Доброто не спи: Мартин Харизанов с мил жест към хора от Врачанско след вандалски акт /снимки/

Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов и кметът на община Оряхово Росен Добрев сплотиха кметовете на селата в общината, както и локалните поданици в обща идея срещу вандалските прояви под надпис “Не на вандализма ”.
Поводът за това стана опустошен от вандали ъгъл за отмора и пикник в село Лесковец. Мястото е обичано както на локалните, по този начин и на гостите на селото и общината.
С доста предпочитание кметът на Лесковец Галина Светозарова основава този ъгъл, като засажда дръвчета, слага пейки, циментира, възвръща остарялата чешма и построява барбекю. Хората употребяват мястото за отмора и празници, до момента в който на 20 февруари незнайни лица унищожават барбекюто край чешмата в селото.
Месец след вандалската демонстрация Мартин Харизанов подари ново барбекю и дружно с Росен Добрев, сплотиха кметовете на всички обитаеми места в една обща идея – „ Не на вандализма! “.
“След вандалския акт кметът на Лесковец качи пост в обществените мрежи, с който сподели разрушенията на мястото, основано с толкоз доста труд за хората от обитаемото място. Последва сериозен отзив и възмущение измежду локалните. Тогава взех решение да оказа помощ и се включих във възобновяване на провалите, както и в самодейността “Не на вандализма ”.
За мен общините са сърцето на област Враца и е от изключителна значимост кметовете да имат поддръжката на народните представители, както и на страната. Мой приоритет е да съм измежду хората в обитаемоте места и да оказвам помощ постоянно, когато имам опция ”, сподели претендентът за депутат от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов.
След възобновяване на къта за отмора в Лесковец той се включи и в засаждането на дарените от него осем дървета от типа “Кълбовидна каталпа ” към постройката на СУ “Христо Ботев ” в Оряхово.
Дърветата бяха засадени по молба и благодарение на шефа на учебното заведение Силвия Михайлова и учители, под вещото управление на лесовъда на общината Павлин Савов и след позитивното мнение на специалист-еколог Анелия Василева.
Новите дървета са засадени на мястото на старите необратимо компрометирани кипариси.
“Изграждането и поддържането на зелена инфраструктура в градска среда са от голямо значение за обитаемоте места, а младите българи са най-голямото благосъстояние на страната ни и те би трябвало да бъдат учени да съхраняват околната среда “, сподели Мартин Харизанов и добави, че хората, които имат искания да бъдат политически представители, би трябвало да познават проблемите на локалните общности и да вършат всичко допустимо да спомагат на кметовете. “Ние от ГЕРБ-СДС сме измежду хората, познаваме ги, знаем какви са техните проблеми и интензивно се включваме в решаването им, до момента в който нашите съперници описват приказки от градинката пред Народния спектакъл в София по какъв начин ще преборят демографската рецесия в Северозапада. За разлика от тях ние предлагаме действителни решения и не сме спирали да работим за развиването на област Враца и Северозапада - с явен проект и съответни ограничения и начинания ”, съобщи Мартин Харизанов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР