Кандидатът за кмет на столичния район „Възраждане“ от ГЕРБ/СДС Савина

...
Кандидатът за кмет на столичния район „Възраждане“ от ГЕРБ/СДС Савина
Коментари Харесай

Савина Савова, кандидат за кмет на район „Възраждане“: Обещанията, които дадох преди 4 години, днес са реалност

Кандидатът за кмет на столичния регион „ Възраждане “ от ГЕРБ/СДС Савина Савова събра членове и симпатизанти на обединението в православния храм „ Св. Николай Софийски “ на водосвет за здраве и триумф.

По традиция всяка предизборна акция на ГЕРБ-Възраждане стартира в този храм и благословията на отец Спас.

На среща след водосвета Савина Савова показа с присъстващите, че с отговорност е управлявала регион „ Възраждане “ като част от екипа на кмета на София Йорданка Фандъкова и може с горделивост да каже, че обещанията, дадени преди четири години, които за някои са изглеждали единствено фантазии - през днешния ден са действителност.



„ За първи път от 30 години в София е построен нов парк - парк „ Възраждане “, в който на 52 дка са построени циркова и детска площадка, амфитеатър и зони за отдих. Паркът се намира до различен също новоизграден състезателен комплекс „ Спортна София 2000 “ в „ Зона Б-5 “. Към парка на повърхност от 25 дка се построява и първият общински аквапарк с 5 външни басейна, от които 3 детски, закрит басейн с минерална вода, SPA комплекс, детски площадки, паркова част с богато озеленяване и чешми. Изградихме 9 площадки за фитнес и стрийт фитнес навън и обновихме 11 детски площадки в междублокови пространства. Изградихме „ Градина на Доброто “ - ново парково пространство за отдих и спорт, в „ Зона Б-5”, при бл. 15, 16, 18. Там изцяло облагородихме 11 дка зелени площи с 3 детски площадки, състезателен комплекс с многофункционално игрище и площадки за фитнес и стрийт фитнес навън, зона за разходки, кътове за отдих нова паркова мебел и зона за разходка на домашни любимци. С доброволческа самодейност преди дни засадихме 40 японски вишни “, регистрира претендентът за областен кмет.







Савина Савова благодари за доверието и поддръжката на Политическа партия ГЕРБ и на хората и ги увери, че „ дружно можем да продължим да осъществяваме плановете за запазване на културно историческото завещание на Стара София и за развиване и модернизиране на регион „ Възраждане “ като новото бизнес сити на столицата, което е част и от Програмата на претендента за кмет на София от коалиция ГЕРБ /СДС/ Йорданка Фандъкова. Както и до в този момент доказахме, триумфът е в екипната работа “.

В листата на коалиция ГЕРБ /СДС/ претенденти за общински съветници от регион „ Възраждане “ са Борислав Борисов – повдигнат от ГЕРБ, Борислав Борисов – повдигнат от Съюз на демократичните сили и арх. Николай Диков.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР