Кандидатът за кмет на София, подкрепен от Продължаваме промяната -

...
Кандидатът за кмет на София, подкрепен от Продължаваме промяната -
Коментари Харесай

Борис Бонев ще е председател на Столичния общински съвет, ако Васил Терзиев стане кмет

Кандидатът за кмет на София, подсилен от " Продължаваме промяната - Демократична България " и " Спаси София ", Васил Терзиев разгласи пред Българска национална телевизия кой ще е ръководител на общинския съвет, в случай че застане отпред на столицата. Това ще е водачът на образуваната при започване на годината партия " Спаси София " Борис Бонев.

 Три обединения публично издигнаха бизнесмена Васил Терзиев за кмет на София Три обединения публично издигнаха бизнесмена Васил Терзиев за кмет на София

Още през вчерашния ден при представянето на Терзиев като претендент на обединяването се заприказва, че Бонев може да стане ръководител на общинския съвет при изборна победа. Той беше определен и за лидер на листата за общински съветници.

" С него ни сплотява какво желаеме за София и по какъв начин да си оказваме помощ това да се случи. Ако спечелим болшинство, той ще е ръководител на Столичния общински съвет ", посочи Васил Терзиев.

 Борис Бонев: Искаме всичко да зависи от нас и да носим отговорност Борис Бонев: Искаме всичко да зависи от нас и да носим отговорност

Той уточни положението на " Топлофикация - София " като един от главните проблеми. По думите му е комплициран проблем, който няма по какъв начин да бъде решен без помощта на страната.

Терзиев добави, че " безусловно наложително " ще е да упорства за повече пари за София от финансовия министър, който и да е той. Според него това е работата на всички кметове.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР