Кандидатът за кмет на София от последните местни избори Мая

...
Кандидатът за кмет на София от последните местни избори Мая
Коментари Харесай

Мая Манолова: Братя Галеви винаги са помагали не на мен, а на партията на Бойко Борисов

Кандидатът за кмет на София от последните локални избори Мая Манолова разкри в предаването " Студио Хъ " по телевизия " 7/8 ", че доста се надява Народното събрание да одобри въвеждането на електронното гласоподаване. По този метод тя счита, че ще бъдат спрени злоупотребите и пазаруването на гласове, като ще има бъдеще за България.

Тя разяснява и обвиняванията на съперниците й за връзки с Ванко 1 преди години и поддръжка от братя Галеви.

" Нямам безусловно нищо с Ванко 1, това беше обществено потвърдено, изяснено, 100 пъти контрактувано. Същото е с братя Галеви, с които нямам никакви връзки. Всъщност, те постоянно са помагали на партията на Борисов, бивайки от регион Кюстедил и Дупница. Те са търсени с алена бюлетина, приканвам го в случай че знае къде са, да каже. Те бяха пуснати по време на неговото ръководство, потеглиха си по живо по крепко от страната. Отговорих на всичко, което можеше да роди главата на Борисов, и на неговите придворни уеб сайтове. Благодаря на тези 190 хиляди гласоподаватели, които ми повярваха ", сподели Манолова.

" Това, което считам да върша, е да продължа битката и идеята на хората, които ми повярваха. С гражданска платформа, която сега структурираме с моя екип. Хората имат своите упования аз да продължа да им оказвам помощ. Като юрист аз към този момент работя в моята адвокатска фирма. Веднъж на две седмици ще имам безвъзмездни визити. В съда ще плодължим да настояваме да бъдат преброени бюлетините. Аз това мога. Посветих последните 5 години на хората. Застанах с моя екип зад демократични неща, значими и за лявото и за дясното. Засега съм отдадена на работата си като юрист ", приключи тя.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР