Кандидатът за кмет на София и лидер на Атака Волен

...
Кандидатът за кмет на София и лидер на Атака Волен
Коментари Харесай

Сидеров депозира оставката си в НС, чака Джамбазки да направи същото в ЕП

Кандидатът за кмет на София и водач на " Атака " Волен Сидеров публично внесе в деловодството на Народното събрание оставката си като народен представител, оповестиха от партията. Цитирани са думите му, че с този акт демонстрира, честността си пред гласоподавателите и не се е кандидатирал само, с цел да притегли повече гласове към партията си за локалните избори.

Сидеров още веднъж прикани оставка от Европейския парламент да подаде и претендентът за кмет Ангел Джамбазки. В противоположен случай, съгласно водача на " Атака ", индивидът на Вътрешна македонска революционна организация за следващ път ще заблуди хората да гласоподават за него, а ще се върне на скъпоплатената си работа в Европарламента.

" Смятам, че това би трябвало да бъде честната игра. Излизаш за кмет на София и напускаш позицията, която си заемал до този миг ", съобщи Сидеров и прикани " Джамбазки, който е член на Европейския парламент с 15 000 евро месечна заплата, до края на предизборната акция " да направи като него: да подаде заявление в Екологичен потенциал. " Ако до петък не подаде оставка, ще имаме цялостното право да твърдим, че той лъже и мами гласоподавателите ", акцентира Сидеров.

Председателят на " Атака " добави, че за него е значимо да бъде почтен с гласоподавателите си, да бъде почтен пред българския народ. Заяви и, че в този момент постъпва почтено. " Нека и другите постъпят по този начин и да покажат, че политиката е запазила някакво пространство на чест и достолепие. Засега това пространство го пазя аз. Бих желал да се разшири ", заключи Волен Сидеров.

Лидерът на " Атака " съобщи, че ще подаде оставка като народен представител по отношение на кандидатурата си за кмет на София преди няколко дни, на 21 октомври. На брифинг пред медиите тогава Сидеров подписа заявката си и прикани Ангел Джамбазки също да подаде заявление за овакантяване на Европарламента.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР