Кандидатът за кмет на Сливен Кольо Милев излезе с обръщение

...
Кандидатът за кмет на Сливен Кольо Милев излезе с обръщение
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет Кольо Милев с обръщение до симпатизантите на БСП

Кандидатът за кмет на Сливен Кольо Милев излезе с послание до симпатизантите на Българска социалистическа партия.
В апела се споделя:

До моите приятели от Българска социалистическа партия Сливен

Предстои ни решаваща борба за бъдещето на Сливен. И в тази борба Българска социалистическа партия би трябвало да е мощна, мобилизирана и единна. Всеки един от нас има избор – да се отдръпна и да следи по какъв начин Сливен затъва и по какъв начин се унищожават вероятностите и опциите, които дружно с вас градихме в годините за нашата община. Или дружно да покажем, че има опция на безхаберието, персоналните упоритости и ползи, на корупцията и последователното, само че неотменно съсипване бъдещето на общината ни.

Днес живеем във време разделно – светът, България, ние – хората от Сливен. Разделени сме и ние – левите хора, социалистите. Но през днешния ден би трябвало да решим по какъв начин да продължим напред, с цел да спечелим доверието на хората в Сливен. Независимо от проблемите, без значение от персоналното задоволство или оскърбление, уверен съм – в този момент е моментът на равносметка и на решение. Защото имаме обща идея – бъдещето и просперитетът на община Сливен. И в този момент е моментът да възстановим доверието си и поддръжката, да бъдем едно цяло в името на постигането на тази идея.

Обръщам се към вас за поддръжка и доверие. За да можем да застанем дружно пред хората и да ги убедим, че Сливен се нуждае от ръководство в интерес на всеки гражданин на общината. Управление на общината, загрижено за работата, приходите, развиването на стопанската система и превръщането на Сливен в място за заслужен живот.

Заедно можем!

Успех!

С почитание:

Кольо Милев
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР