Кандидатът за кмет на община Карнобат от ГЕРБ Владимир Крумов

...
Кандидатът за кмет на община Карнобат от ГЕРБ Владимир Крумов
Коментари Харесай

Евродепутатът Асим Адемов подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Карнобат Владимир Крумов

Кандидатът за кмет на община Карнобат от ГЕРБ Владимир Крумов и неговата стратегия за ръководство получиха безапелационна поддръжка от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. Двамата посетиха селата Кликач и Соколово, където се срещнаха с локалните хора и разискаха разнообразни инфраструктурни и обществени проблеми.

В с. Кликач Адемов и Владимир Крумов разискаха най-неотложните проблеми на обитаемото място. „ Една от мощните ни страни като партия е, че в никакъв случай не сме делили хората по партийна принадлежност или етнос. Всеки гражданин в дребните обитаеми места заслужава добър живот, сигурна среда и благоприятни условия за развиване. С.Кликач не прави изключение. Поздравявам Владимир Крумов, че като претендент за кмет на община Карнобат си е сложил акцент възстановяване на изискванията в съставните селища “, разяснява евродепутатът.

„ Моята визия за развиването на община Карнобат е доста по-различна от настоящето ръководство, което за жалост, е загърбило елементарния човек и неговите потребности. Ако хората ми гласоподават доверие, смяната ще настъпи с ясно обрисувани цели и задължения във всяка една сфера на живот в Карнобат “, безапелационен бе Владимир Крумов.

Жителите на с.Соколово имаха опция да споделят пред Асим Адемов и Владимир Крумов по време на среща в локалното читалище какви са измененията, които най-спешно би трябвало да настъпят в обитаемото място. Сред тематиките бе и възстановяване на съществуващата транспортна скица на община Карнобат, която на процедура значително изключва жителите на селата. „ Хората би трябвало да усетят грижата на страната посредством локалната власт. Аз съм част от екипа на ГЕРБ, вие сте значими за нас. Заедно можем да стартираме смяната в община Карнобат, имам зад себе си квалифициран екип от потвърдени експерти “, съобщи Крумов.

При засилен интерес мина и полемиката с представители на учебната общественост в Карнобат.

Асим Адемов като човек с дълготраен опит в областта на образованието и евродепутат показа директните си наблюдения за поддръжката на Европейски Съюз към този сектор. „ Никога българското обучение не е получавало толкоз доста средства, колкото при ръководството на ГЕРБ. Увеличават се възнагражденията на учителите и тази наклонност ще продължи, модернизират се здания, обновява се учебното съоръжение, построяват се спортни площадки и нови кабинети. Това би трябвало да се случва освен в регионалните градове. Там, където има първокласен екип, нещата се трансформира. Инвестицията в образованието демонстрира своя резултат с времето “. Адемов разяснява, че в случай че даден кмет каже, че няма пари за обучение, той по-скоро се оправдава и не търси способи да реализира планове по европейски стратегии и да реши проблеми. „ Убеден съм, че господин Крумов ще има друг взор към просветителната сфера и по тази причина ние му гласуваме цялостна поддръжка “.

Кандидатът за кмет на Карнобат Владимир Крумов акцентира, че един от целите му е спортната инфраструктура в образователните заведения. „ Тя е под всякаква рецензия сега, обстановката е същата и по селата. Ако общината не се грижи за своите учебни заведения, това може да се случи с целеви средства от страната по бюджета им. Но най-хубавият метод е община Карнобат да прояви предпочитание и да постави старания “, разяснява Крумов.

Той благодари на преподавателите за поддръжката и акцентира, че да си преподавател не е просто специалност, а предопределение.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР