Кандидатът за кмет на община Борован инж. Десислава Тодорова изпрати

...
Кандидатът за кмет на община Борован инж. Десислава Тодорова изпрати
Коментари Харесай

Десислава Тодорова поздрави читалището в Малорад за неговия юбилей

Кандидатът за кмет на община Борован инж. Десислава Тодорова изпрати приветствен адрес на Народно читалище „ Просвета – 1919 “ в село Малорад по случай 100 години от основаването му.
Уважаема госпожо ръководител,
Уважаеми читалищни членове и самодейци, скъпи посетители,
Приемете моите най-искрени поздравления по случай 100-годишния празник от основаването на Народно читалище „ Просвета -1919 “ в село Малорад!
Преди 100 години нашите предшественици, водени от желанието да се запазят националните обичаи и да се сплотят хората от селото, в устрема към развиване и напредък, основават локалното читалище. През цялото това време читалището поддържа огъня на знанието, обогатява духовния и културен живот, съхранява и развива българските обичаи и традиции.
Днешният празник е самопризнание за всички Вас - читалищни деятели, самодейци и даровити хора, които със своя безрезервен труд и гений пазите българския дух и националната еднаквост. Вашата упорита работа е пример за родолюбие, вашата безрезервност – образец за подражателство.
Много награди са завоювали колективите през тези 100 години - грамоти и плакети от общински, районни и национални прегледи и фестивали. Приветствам горещо вашите многочислени изяви – те са знак за блестящо културно и духовно наличие.
На всички поисквам здраве, възторг, доста креативен хрумвания и триумфи в благородното читалищно дело!
Честит празник!
Кандидат за кмет на Община Борован
Инж. Десислава Тодорова
11.10.2019г. с. Малорад

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР