Кандидатът за кмет на Благоевград от НДСВ Кирил Габеров влезе

...
Кандидатът за кмет на Благоевград от НДСВ Кирил Габеров влезе
Коментари Харесай

Кандидат за кмет на Благоевград влезе на висок пост в екипа на министъра на МРРБ В. Коритарова 


Кандидатът за кмет на Благоевград от Национална движение „Симеон Втори" Кирил Габеров влезе в екипа на министъра на районното развиване и благоустройството / МРРБ/ инж. Виолета Коритарова. Той стана шеф на кабинета на министъра в служебния кабинет " Главчев ".

Габеров, който направи една изкюлчително положителна акция на последните избори и остави трайни следи в предизборното съревнование, през вчерашния ден взе участие в работна среща с представители на управлението на Камарата на строителите в България., видя Struma. com . На срещата бяха разисквани краткосрочни цели пред сектора, на които в разговор да бъдат потърсени решения.

От страна на КСБ в диалога участваха ръководителят на Управителния съвет инж. Илиян Терзиев и заместник-председателите Живко Недев и Иван Моллов, изпълнителният шеф арх. Иван Несторов, Стефан Тотев – член на Изпълнителното бюро, Любомир Пейновски – ръководител на Сдружение „ Европейски дигитален иновационен хъб в бранш строителство “. В срещата се включиха Кирил Габеров – шеф на кабинета на министър Коритарова и и. д. ръководителят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ инж. Йордан Вълчев.

Сред разискваните тематики бяха индексацията на изпълнените строително-монтажни работи, капиталовата стратегия за общински планове и процедурите за повишение на енергийната успеваемост на обществени и жилищни здания по Плана за възобновяване и резистентност, въвеждането на типови контракти по FIDIC и други.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР