Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и министър на първото Българско

...
Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и министър на първото Българско
Коментари Харесай

Лиляна Павлова ще посети област Сливен на 4 май

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и министър на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 година Лиляна Павлова ще посети област Сливен в събота /4 май/. Тя ще бъде съпроводена от народния представител от ГЕРБ и регионален началник на партията Десислава Танева, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

В 10 ч. Лиляна Павлова и претендентът за евродепутат Камен Костов ще посетят град Кермен. Те ще бъдат посетители на 14-тия фолклорен събор в града. Празникът се провежда един път на две години от община Сливен, кметството в Кермен и локалното читалище „ Пробуда – 1906 “. Събитието ще се организира пред постройката на читалището /ул. „ Цар Освободител” №1/. По време на събора, двамата ще се срещнат с кмета на община Сливен Стефан Радев и кметове на обитаеми места.

В 12 часа Лиляна Павлова и Камен Костов ще се включат в обичайния събор „ Герлово пее и танцува “. Организатори са Община Котел и Кметство с. Ябланово.

В 16 часа претендентите за евродепутати Лиляна Павлова и Камен Костов, по покана на народния представител от ГЕРБ Галя Захариева и кмета на община Нова Загора Николай Грозев, ще посетят фолклорния събор "Еленово ", който се организира в близка околност край село Еленово. Ще има възстановка на тракийска женитба, показана от Клуб „ Традиция “ – Нова Загора и Концерт на отбор за български национални песни и танци „ Родолюбие “, гр. Тараклия, Република Молдова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР