Кандидатът за евродепутат Андрей Новаков, кметът на Велинград д-р Костадин

...
Кандидатът за евродепутат Андрей Новаков, кметът на Велинград д-р Костадин
Коментари Харесай

Андрей Новаков участва в откриването на нова детска градина във велинградското село Драгиново

Кандидатът за евродепутат Андрей Новаков, кметът на Велинград доктор Костадин Коев и кметът на Драгиново Бисер Маджиров откриха през днешния ден на нова детска градина в с. Драгиново. Двете здания на детска градина „ Пролет “ са с потенциал 150 места, като за тяхното изграждане страната отпусна 1,62 млн. лева





Детската градина и междинното учебно заведение в съседство се отопляват с геотермална сила. Сградите са построени от термопанели по най-модерна технология със стъклопакети с термозащита. В двора са построени 6 детски площадки с ударопоглъщаща настилка и ергономични катерушки.





Официални посетители на събитието бяха основният мюфтия на България доктор Мустафа Хаджи, регионалният шеф на Пазарджик Стефан Мирев, регионалният координатор на ГЕРБ Найден Шопов и националният представител Димитър Гечев.

„ Вие сте щастливи да имате такова украшение в Драгиново. Жителите на селото го заслужават, тъй като са почтени и чистосърдечни хора. Искам да благодаря на държавното управление за реализацията на този план и на още доста планове в полза на хората. Те са същинското доказателство за действителната политика на ГЕРБ “, сподели третият в листата Андрей Новаков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР