Кандидатът за чирак Пол Боуен остави зрителите без думи, след

...
Кандидатът за чирак Пол Боуен остави зрителите без думи, след
Коментари Харесай

Пол Боуен от BBC The Apprentice разкрива, че е тайно плешив, докато сваля огромна перука

Кандидатът за чирак Пол Боуен остави феновете без думи, откакто разгласи, че носи перука и в действителност е скрито плешив.

34-годишният, шеф в фамилния си бизнес Bowen Pies, е един от 18-те очаквания, които се състезават в 18-та серия, която стартира предходната седмица. Предприемачът от Ланкашър и сътрудниците му започнаха по най-лошия вероятен метод първоначално, изпълнено с неточности, само че все пак той оцеля.

Сега той е отведен в обществените медии, с цел да каже на феновете, че в действителност е плешив - и никой не би го направил досетих се. Той отиде в Instagram, до момента в който сподели визията си преди и след, оставяйки всички шокирани с откровения пост, в който той също разгласи, че в действителност носи прическа.

Той озаглави обявата: „ Плъзнете за коса.... Никога не се срамя да кажа, че нося коса. Точно както девойките си поставят малко устни, по този начин и аз си поставям коса. Лично считам, че това ме кара да наподобявам по-добре и това ми подвига самочувствието... Искате ли външния тип, вижте @yourhair_...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР