Кандидатът президент на Българската федерация по волейбол Любо Ганев говори

...
Кандидатът президент на Българската федерация по волейбол Любо Ганев говори
Коментари Харесай

Любо Ганев: Няма какво да каня Матей, той винаги е добре дошъл да играе за България

Кандидатът президент на Българската федерация по волейбол Любо Ганев приказва по тематиката със завръщането на Матей Казийски в националния тим по волейбол, както и за това какво ще се случи родния ни волейбол.

" Още нямам отговор от Управителен съвет. Не е свикано заседание или най-малко аз не съм викан на такова. Може би тази седмица ще се реши какво се случва. Но в случай че не се вземе решение, ще се отива към съд ", съобщи Ганев пред dsport.bg и Дарик радио.

" В момента обикалям цяла България да демонстрирам тази акция, която е подкрепена от над 60 клуба. Те я поддържаха без даже да знаят кой стои зад нея. Чувам мнението на клубовете, с цел да може тая програмата да одобрим. Днес бях с огромна част от клубовете в София. Това е моята роля в този момент. Да я покажа тази стратегия на клубовете ", добави той.

" За цяла България това ще бъде едно доста хубаво нещо. Ако Матей се върне и възможностите да се класираме на Олимпиадата се усилват. Идеята на Инициативния комитет е да има заседание на 16 януари. Ако има опция за по-ранна смяна ще се опитам да го поканя и по-рано. Всъщност, аз няма какво да го поканвам, той постоянно е добре пристигнал да играе за България. Нека да забележим какво ще стане ", съобщи още Ганев.

" На този стадий не съм разговарял с Матей. Няма какво да му кажа сега. Инициативния комитет да бори за изборно заседание на 16 януари. Вероятно от федерацията ще се опитат да анулират или да забавят допустимо най-вече това. Но първо би трябвало да го назначи. Но сигурно такова заседание ще има и би трябвало да има ", добави Ганев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР