Кандидатът от коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци за кмет на община "Марица"

...
Кандидатът от коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци за кмет на община "Марица"
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Марица Димитър Иванов в Крислово: Успяваме, защото сме заедно

Кандидатът от коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци за кмет на община "Марица " Димитър Иванов се срещна с жителите на Крислово. На предизборната среща хората от селото обявиха своята безапелационна поддръжка за Иванов и кандидатите за кметове и общински съветници от листата на ГЕРБ-Обединени земеделци.

Каква е бъдещата визия за селото жителите на обитаемото място чуха от претендентите за кмет на Крислово Димитър Андреев и за общински консултант - Димитър Джумерски. "В работата ми се постанова постоянно да приказвам пред хора, само че довечера се вълнувам доста повече, тъй като заставам пред Вас, жителите на родното ми село, в което съм израснал. Добих куража да се причисля към тима на Димитър Иванов, тъй като видях по какъв начин за миналите 4 години той и претендентът за кмет на Крислово Димитър Андреев, го трансформираха до неразбираемост. Искам това да продължи да се случва, по тази причина на 27 октомври, ни подкрепете!, прикани съселяните си Джумерски. Димитър Иванов разказа претендента за кмет на с. Крислово Димитър Андреев като „ почтен и работлив човек, който през последните 4 години е потвърдил, че е положителният собственик на с. Крислово ". С къса презентация Андреев сподели в фотоси сполучливите планове, възродили изцяло селото и стадиите, през които те са минали от началото до края.



"4 години за мен минаха като 4 дни. През това време узаконихме стадиона в селото, ремонтирахме покрива на читалището, почистихме 30 см. пясък от тротоарите, поставихме указателни табели на всички места, монтирахме ограничители на скоростта, ремонтирахме спирката, реконструирахме Траурния парк и Обредния дом, направихме напълно нов площад с парково озеленяване и нова поливна система, почистихме отводнителните канали, вратите на църквата, построихме и заслон, а за по-голяма сигурност на жителите поставихме камери и първото в общината LED осветяване, заредихме канала с риба, с цел да прекарват прелестно времето си пенсионерите ", изброи част от постигнатото Димитър Андреев. Той благодари на всички, които са помагали със средства и с труд за новия образ на Крислово, само че най-голяма благодарност изрази на децата в селото – негови правилни помощници във всяка активност – от почистването до боядисването на пейките.



"Гласувайте по съвест и в случай че желаете Крислово да става още по-красиво и привлекателно, гласувайте за тима на Димитър Иванов, обърна се към жителите Димитър Андреев. "Гордея се, че съм застанал зад този човек – достойният претендент, който сплотява хората в името на напредъка на с. Крислово ", разгласи разчувствуван претендентът за кмет на община "Марица " Димитър Иванов и добави, че първата детска градина е издигната точно в с. Крислово. "Успяваме, тъй като сме дружно и дружно продължаваме напред ", разгласи Иванов и стотиците поданици на площада посрещнаха думите му с овации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР