Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев води

...
Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев води
Коментари Харесай

Eкзитпол към 17 ч.: Терзиев стигна 37%, Григорова - 21%, Хекимян - 19 на сто

Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев води все още в конкуренцията с 37 % поддръжка, демонстрират резултати от екзитпол, извършен към 17,00 часа. След него е Ваня Григорова - 21%, претендент на МК Българска социалистическа партия за България, следвана от Антон Хекимян с 19%, претендент на ГЕРБ-СДС.

Четвърти в конкуренцията е претендентът на " Възраждане " Деян Николов с 8%, демонстрират данните от екзитпола. 

Избирателната интензивност към 15 часа на вота за кмет в София е била 27,17% по данни на социолози.

Екзитполът за Русе демонстрира преднина на Пенчо Милков, претендент за кмет на коалицията " Българска социалистическа партия за България " - 35% пред Иван Иванов, претендент на ГЕРБ - 18%, а трети все още е Рена Стефанова - ПП-ДБ - 12%.

В екзитпола за Велико Търново претендентът на ГЕРБ Даниел Панов води с 41%, втори е Йордан Терзийски, претендент на ПП-ДБ, с 23% и Ирена Стасинопулу - " Българска социалистическа партия за България " - 9%.

Данни от екзитпол за Стара Загора демонстрират безапелационна победа на първи тур към този момент на претендента на ГЕРБ Живко Тодоров, който води с 52%, а втора с 13% е Искра Михайлова от " Възраждане ". Третото място е за Димитър Чорбаджиев, претендент на ПП-ДБ, с 10 на 100, а четвърти претендентът на БСП Иван Върляков със 7%.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР