Кандидатът на местната коалиция СДС-ГЕРБ за кмет на община Карлово

...
Кандидатът на местната коалиция СДС-ГЕРБ за кмет на община Карлово
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Карлово д-р Емил Кабаиванов се срещна с жители на Клисура

Кандидатът на локалната коалиция СДС-ГЕРБ за кмет на община Карлово доктор Емил Кабаиванов и общинският началник и претендент за общински консултант от ГЕРБ Данка Люртова се срещнаха с поданици на Клисура.

Домакин на срещата бе досегашният кмет на селото Генка Тодорова, която е подкрепена от Коалицията за нов мандат. В началото тя напомни на хората най-важните неща, които бяха направени за Клисура през изтеклия мандат: освежен е площад "Пазарището ", сложени са пътни линии и павета; положени са канализационни тръби на улиците "Пресвета " и "Стара планина "; ремонтирани бяха покривите на киносалона, на дребната зала в читалището и на пенсионерския клуб, където бе инсталиран климатик, инсталирани бяха 6 камери за непрекъснато видеонаблюдение; беше направена детска площадка и фитнес навън.

От своя страна Кабаиванов заяви на клисурци значима за тях вест - на 21 октомври в града идва звеното за маркиране, с което започва първият стадий от плана за водния цикъл на Клисура. Дни по-късно стартира да работи земекопната машина. По думите му всичко това е реализирано в предходния мандат и ще продължи и през идващия.

„ Безспорно водният цикъл е един от нашите цели, само че хората желаеха да схванат какво още имам намерение да върша, в случай че бъда подсилен от болшинство в идващия Общински съвет. Затова Ви давам обещание, че ще стартираме реализацията на плана за ремонт и съоръжение на ДГ "Ана Козинарова ". В детското заведение ще подменим напълно кухненския блок, защото той е един за локалната детска градина и нейните филиали в Розино, Христо Даново и Кърнаре. Ще сложим пътна настилка на улиците, които в никакъв случай не са имали: «Нягол Бояджийски», «Розова долина», «Козница» и «Нейчо Калъчев»; ще инсталираме още 5 камери за видеонаблюдение ", разгласи
пред клисурци доктор Кабаиванов.

По рано денем претендентът за кмет на Карлово и претендентът на ГЕРБ за нов кметски мандат в с. Иганово Павел Павлов откриха обновената Пощенска станция. Досега настоящият офис на Български пощи в обитаемото място бе на третия етаж в постройката на кметството и затрудняваше възрастните поданици при тяхното обслужване. Със съдействието на Сребра Атанасова - управител офис на Пощенска станция – Карлово и доктор Кабаиванов, службата бе преместена на първия етаж, актуализирана и
обзаведена. „ Радваме се, че успяхме да създадем преместването. Така ще бъде по-достъпна и комфортна за всички, ползващи пощенските услуги и най-много на пенсионерите, които ежемесечно взимат пенсиите си от там “, разяснява доктор Кабаиванов, представен от пресцентъра на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР