Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент с проф. Анастас Герджиков -

...
Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент с проф. Анастас Герджиков -
Коментари Харесай

Невяна Митева става зам.-министър в кабинета Главчев

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент с проф. Анастас Герджиков - Невяна Митева - е новият зам.-министър на външните работи в кабинета на Димитър Главчев.

Председател на Комитета на НАТО по равнопоставеността от 2013 до 2017 година През 2013 година е работила в канцеларията на Генералния щаб на Българската войска, до момента в който той се оглавяваше от ген. Симеон Симеонов. Бившият пълководец на Военновъздушни сили (2006-2009) по-късно стана народен представител от Движението за права и свободи в 44 Народно заседание (2017-2021).

Митева е ръководител на Сружението на дамите военнослужещи от 2009 година - в това качество е водила разнообразни начинания и срещи с министри на защитата - Аню Ангелов, Ангел Найденов, Николай Ненчев ид р.

Тя е първата жена, приключила компетентност " Организация и ръководство на оперативно-тактическите формирования от Военновъздушните сили " във Военната академия " Г.С. Раковски ".

Освен Митева в екипа на Стефан Димитров ще влезе и Мария Ангелиева - някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори" и пълномощен министър в българското посолство в Лондон.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР