Кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел и председателят на

...
Кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел и председателят на
Коментари Харесай

В търсене на решение: Габриел и Борисов обявиха дата и час за срещи с БСП, ДПС и ИТН

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел и ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещнат с управленията на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ.

В срещите ще вземат участие и заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев , ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС и ръководител на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Всички срещи ще се проведат в понеделник (15.05.2023 г.) в зала “Запад ” на Народното събрание .

Часовете на срещите са както следва:

09:30 ч. - с Българска социалистическа партия

11:00 ч. - с Движение за права и свободи

12:30 ч. - с Има Такъв Народ

Утре президентът Румен Радев ще връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на ГЕРБ-СДС. 

" Утре сутринта считам да предложа диалозите да продължат за съставянето на експертно държавно управление , със период от една година, на основа на цели ". Това сподели по-рано през днешния ден номинираната за министър председател от ГЕРБ-СДС Мария Габриел на брифинг в централата на ГЕРБ. 

" Това е задачата, експертно държавно управление – хора, които със своята известност, опит, експертиза ще вдъхнат това доверие, което ще направи по този начин, че препоръчаните цели да не бъдат общо говорене, а да бъдат ограничения, обвързани със периоди и ясни задължения ", съобщи Габриел и добави, че преди да се приказва за имена на специалисти, би трябвало да се разиска точно разновидността експертно държавно управление. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР