Кандидат за кмет на общината е Мира Миркова - криминолог

...
Кандидат за кмет на общината е Мира Миркова - криминолог
Коментари Харесай

Възраждане издигна криминолог за кандидат-кмет на Кюстендил

Кандидат за кмет на общината е Мира Миркова - криминолог по специалност , приключила в Испания, където е работила допреди пет години в областта на промишления и политически шпионаж.

Тя бе беше показана от депутата от партията за Кюстендилски изборен регион Димчо Димчев. 

" За някои може да е изненада претендента ни, само че за тези, които наблюдават по-отблизо политиката ни и по- особено на структурата в Кюстендил, това не е изненада. Два от главните фактора, които надвиха и натежаха в избора ни за претендент, бяха, че тя е устоявала на изкушенията и на напън. Казвам го неслучайно, тъй като всички знаем, че дребните и междинни градове в България са към момента феодални замъци, които занапред следва да бъдат превземани. В този ред на мисли, имаме вяра и сме уверени, че тя ще устои освен на изкушенията, само че и ще пребори всички провокации ", сподели Димчев за претендента за кмет на " Възраждане ".

Мира Миркова е родена в Кюстендил, на 36 години. Тя уточни, че е приключила криминология и обществени науки в университета в Жирона, Испания и е специализирала за специалист по интегрална сигурност. Има специализации и по престъпна логика на психиката, профайлъринг и невербална връзка.

" Занимавала съм се с частно следствие във компания в Барселона, с данъчни измами и корупционни практики ", сподели претендентът за кмет на общината. Тя уточни, че сега в България има закоравяла незаинтересованост в хората, която се надява да пребори, с цел да живеем всички в по-хубаво място.

" Поемам отговорността с наслада ", сподели още Миркова. " В момента се занимавам с разнообразни неща - финансов пазар Форекс, анализиране на обстановката и даване на такава информация на разнообразни компании, работя и в интернационалния отдел на една мултинационална компания ", сподели за Българска телеграфна агенция Миркова.

От партията показаха и 10 от претендентите си за общински съветници, като показаха, че общият им брой ще бъде двайсет. Партията ще издигне и претенденти за кметове в селата в общината.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР