Каналджийството е отвратителен, милионен бизнес, който трябва да бъде смачкан

...
Каналджийството е отвратителен, милионен бизнес, който трябва да бъде смачкан
Коментари Харесай

Зафиров: Съд, затвор и пълна конфискация на имуществото за всеки доказан трафикант и каналджия

" Каналджийството е непоносим, милионен бизнес, който би трябвало да бъде сплескан с желязна ръка! Съд, затвор и цялостна конфискация на имуществото за всеки потвърден трафикант и каналджия! ". Това написа в профила си във Facebook заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров, оповестиха от пресцентъра на партията.

" Над 100 афганистанци (само мъже) са хванати тази заран в Бургас, натоварени в ТИР, каран от 60-годишен северномакедонски жител. Ако са бежанци - за какво не са поискали леговище по съответния ред ? ", декларира той.

" Какво вършат натоварени в тира и знаем ли какви са задачите им? Има ли измежду тях радикални ислямисти? Как са се добрали до Бургас? Даваме ли си сметка какви пакости може да направи група от 100 мъже, евентуални терористи?Ако не са ислямисти - тогава какво? Още 100 гърла на гърба на българския поданик? ", пита Зафиров.

" И за какво - с цел да приберат шайката каналджии и корумпираните им настойници половин милион от следващата група извършители на държавната ни граница ", разяснява той. 

По думите му, страната би трябвало да се намеси уверено. " Незабавно разполагане на армейски елементи с жива мощ и техника и цялостна чистка на корумпираните държавни чиновници, които трансфораха границата ни в разграден двор! ", приканва Зафиров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР