Каналът Vbox7 публикува таро хороскоп за идната 2023 година. Представяме

...
Каналът Vbox7 публикува таро хороскоп за идната 2023 година. Представяме
Коментари Харесай

Таро хороскоп за 2023 г.: Една от зодиите да се готви за голяма промяна


Каналът Vbox7 разгласява таро хороскоп за идната 2023 година. Представяме ви последната - четвърта част за зодиите Водолей и Риби.

Ето и какво ви чака за новата година, съгласно зодията ви:

Водолеи, вашата първа карта за 2023 година е: " Любовни триъгълници ". Това е неприсъщо за вас. Ще се забъркате в любовни драми. Няма неприятно, хората да се обичат, стига да не вредят на други и да не построяват подмолни игри. Втората карта, която ви се пада, е: " Минало ". Още ли ще живеете в предишното или ще живеете в сегашното? Вероятно през годината ще се появи човек от предишното ви, за който сте не запомнили, само че в този момент небрежно ще би трябвало да се сетите. Бъдете деликатни и всичко ще бъде наред.

Риби, първата карта, която ви се пада, е: " Крадник ". Някой краде от вас сила или пък вие я крадете. Я си помислете хубаво - може да е обич, може да е работа, може да е всичко. То при вас знае ли се? Не се раздавайте прекалено много за хората, с цел да не се окажете жертва на душевна кражба и след това отново да ревете. Втората ви карта за 2023 година е: " Сън ". Не се занимавайте с нелепости, а напряко проспете цялата година. От сън мемоари няма, тъй че просто си поспете и се отдайте на медитация и духовни практики. Съветът към вас е: " Положителна смяна ". И да я проспите и да не я проспите тази година, значимото е, че за вас ще има огромна смяна в хубава тенденция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР