Канал 3Младият мъж е издъхнал в плевенската болница от тежките

...
Канал 3Младият мъж е издъхнал в плевенската болница от тежките
Коментари Харесай

29-годишен моторист без каска почина след сблъсък с кола в Червен бряг

Канал 3

Младият мъж е умрял в плевенската болница от тежките си черепно-мозъчни контузии

29-годишен мотоциклетист почина в Червен бряг при злополука с лека кола, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Инцидентът е станал през днешния ден по обяд на кръстовището от улица " Търговска " и улица " Цар Калоян ", където мотоциклетистът се удря в лек автомобил ръководен от 49-годишен от село Ракита.

29-годишният моторист от Червен бряг е получил от конфликта черепно-мозъчна контузия. При огледа е открито, че е без сложена защитна каска на главата си все още на събитието.

Транспортиран е в УМБАЛ " Д-р Георги Странски " - Плевен с заплаха за живота. Около 15.00 часа е умрял. Шофьорът на лекия автомобил е пробван за приложимост на алкохол с " Алкотест-дрегер " и уредът е отчел негативен резултат.

Уведомен е дежурен прокурор при Оперативна програма - Плевен. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.343, ал.1, писмен знак " в ", във вр. с чл.342, ал.1 Наказателен кодекс. Работа продължава проверяващ служител на реда.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР