Канадската полиция казва, че Лоу от района на Торонто е

...
Канадската полиция казва, че Лоу от района на Торонто е
Коментари Харесай

Канадската полиция обвини мъж, обвинен в продажба на смъртоносна субстанция, с 14 нови обвинения в убийство

Канадската полиция споделя, че Лоу от региона на Торонто е употребявал серия от уеб страници за рекламиране и продажба на натриев нитрит, вещество, което нормално се употребява за лекуване на месо, което може да бъде гибелен при усвояване. Той е упрекнат, че ги е изпращал на хора допълнително от 40 страни.

Британската полиция съобщи, че проверява гибелта на 88 души в Обединеното кралство, свързани с уебсайтовете. Властите в Съединените щати, Италия, Австралия и Нова Зеландия също започнаха следствия.

Регионалният полицейски контрольор на Йорк Саймън Джеймс разгласи новите обвинявания против Лоу и сподели, че всички обвинявания, пред които е изправен, се отнасят за същите 14 жертви в канадската провинция Онтарио, които са били на възраст сред 16 и 36 години. Повече от една жертва е на възраст под 18 години. Полицията отхвърли да назове имената на жертвите.

„ Ние знаем за други служители на реда следствия в други юрисдикции отвън провинция Онтарио и знаем за други полицейски следствия в дру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР