Канадска телевизия предизвика вълнения сред поддръжниците на президента Доналд Тръмп,

...
Канадска телевизия предизвика вълнения сред поддръжниците на президента Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Канадска телевизия отряза Тръмп от Сам вкъщи 2 - slava.bg

Канадска телевизия провокира безредици измежду поддръжниците на президента Доналд Тръмп, като изряза фрагментите с него от Сам у дома 2. Националната CBC е съкратила кино лентата с 8 минути още през 2014 година, с цел да вмести повече реклами в програмата си. На този подробност обаче бе обърнато внимание в този момент, в края на година на обтегнати връзки сред Тръмп и канадския министър председател Джъстин Трюдо, написа Сега.

Тръмп се появява за няколко секунди във кино лентата с Маколи Кълкин от 1992 година Съкратената версия на кино лентата е излъчена по-рано този месец, само че се трансформира в скандал тези дни, откакто тематиката бе подета от консервативните медии в Съединени американски щати.

Според един коментар "сцената е изрязана преднамерено, тъй като тя очовечава президента, който левите медии обичат да рисуват като лишен от човешки качества ".

В петък Доналд Тръмп-Джуниър назова редакцията "жалка ".

"Изглежда на Джъстин Т. не му харесва да го прилепям да си заплати за НАТО и търговията ", написа в Туитър президентът и добави: "Филмът в никакъв случай няма да бъде същият (шегувам се) ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР