Канадска компания, която иска да отвори бардак с роботи в

...
Канадска компания, която иска да отвори бардак с роботи в
Коментари Харесай

Властите в Хюстън се оказаха старомодни: Не харесват идеята за публичен дом с роботи

Канадска компания, която желае да отвори " бардак с роботи " в Хюстън, се сблъска с неодобрението на градските управляващи и представители на жители, заяви АП.
 
Кметът Силвестър Търнър съобщи, че чиновниците му преглеждат наредбите, с цел да ревизират дали подобен бизнес дава отговор на условията за сигурност и публично опазване на здравето. Той сподели, че няма желание да се изявява като " морална полиция ", само че не желае в града да стартира подобен бизнес.
 
Канадската компания " Кинки Ес долс " разгласи предишния месец, че ще открие " бардак със секс кукли " в Хюстън, откакто от една година има сходен бизнес в Торонто.
Инспектори откриха, че няма нужните разрешителни за преустройството на постройката за евентуалния бардак.
 

banning so-called “robot brothels ”, record turnout on first day of early, and Fort Bend County’s domestic are some of the top digital stories on Houston Public Media.
— Houston Public Media (@HoustonPubMedia)

 
Кметът сподели, че общинският юридически отдел преглежда съществуващите разпореждания, с цел да ревизира дали някоя от тях контролира сходен бизнес. Възможно е да се наложат корекции или приемане на нови разпореждания за " ограничение или контролиране на сходен бизнес ".-->
 
 Gulliver/Getty Images

Организация в града, която работи против секс трафика, набира подписи против основаването на обществения дом със секс кукли.
 
Според юрист, специализирал в отбрана на жертви на трафик на хора, бардакът с роботи би дехуманизирал в допълнение половата активност и би засилил отношението към дамите като към предмети.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР