Кампанията за събиране на подписи за промяна на начина на

...
Кампанията за събиране на подписи за промяна на начина на
Коментари Харесай

Кампанията за промяна на властта на “Герена” зацикли

Кампанията за събиране на подписи за смяна на метода на ръководство на Левски зацикли още на втория ден, написа “Мач Телеграф ”.

В първия ден бяха събрани близо 500 подписа, само че по-късно ползата на почитателите спадна. Сдружението „ Левски на левскарите ”, което закупи 10 % от акциите на клуба, желае собствеността да се трансферира върху ентусиастите и те да избират кой да ръководи Левски.

Сдружението няма за цел да вземе акциите от Наско Сираков, само че методът, по който организира акцията си и общественото говорене, карат почитателите да се съмняват в чистите им планове и да ги упрекват в предпочитание силово да придобият клуба.

Собственикът Наско Сираков разгласи, че е подготвен да беседва с опозицията, само че няма да разреши да бъде рекетиран и изнудван да даде акциите. Според Сираков, войната на Сдружението против него е на персонална основа.

„ Ясно е, че това е персонална борба против мен. Това сочи, че митингите им няма да спрат и ще продължат да пречат на Левски ”, сподели Сираков на конференцията в сряда.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР