Кампанията за изборите вече отмина, но някои от участниците в

...
Кампанията за изборите вече отмина, но някои от участниците в
Коментари Харесай

„По пътя към властта“: Участниците в предизборната кампания, които оставиха следа

Кампанията за изборите към този момент отмина, само че някои от участниците в нея оставиха незабравими усещания у гласоподавателя.

„ Имаше доста очарователни млади ексцентрични и смешни хора, имаше такива, които бяха с ясното схващане, че нищо няма да стане, само че все пак се бяха хвърлил в борба “, означи репортерът Десислава Ризова.

Августин Денков да вземем за пример е единствено на 20 година, което е и повода към този момент да не попадне в листите на Разузнавателна служба на ФРГ – организация, която стои зад мероприятия като Луков марш.

Снимка: btvnovinite.bg

Августин е студент по история и има безапелационни позиции за предишното и за бъдещето. „ Ние се борим за самостоятелна България, хората би трябвало да възприемат, че единствено в самостоятелна България хората могат да бъдат щастливи “, счита той.

Младежите от Движение за права и свободи пък заложиха в акцията на рап от Хасково.

Други считат да разформироват финансовата и данъчната система бързо и с лекост.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Хората от Национална агенция за приходите са ни доста симпатични, в случай че не идват с карнетки за санкции или напряко да си желаят бонуса. Ние предлагаме структурна промяна на цялото общество “, счита различен претендент да народен представител.

Филмът на Десислава Ризова и операторът Иван Филчев гледайте довечера в bTV Репортерите , незабавно след новините в 19 ч..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР