Кампанията на Байдън атакува политиките за здравеопазване на бившия президент

...
Кампанията на Байдън атакува политиките за здравеопазване на бившия президент
Коментари Харесай

Кампанията на Байдън разкъсва политиките за здравеопазване на Тръмп в нова реклама

Кампанията на Байдън нападна политиките за опазване на здравето на някогашния президент Доналд Тръмп в нова телевизионна реклама, предавана в четвъртък в няколко основни щата на бойното поле.

60-секундният спот, озаглавен „ Вашето семейство “, се концентрира върху проектите на администрацията на Байдън да понижи цените на медикаментите с рецепта и включва педиатрична сестра от Невада на име Джоди, която назовава политиката на администрацията на Тръмп „ толкоз притеснителна “.

„ Идеята, че можем да се върнем към политиките, които оказват помощ на богатите да станат по-богати и изоставят толкоз доста хора – не желая да се връщам “, споделя здравната сестра в рекламата.

несполучливо.

Съветник от акцията на Тръмп сподели пред CBS News, че изявленията на Тръмп са пристигнали, откакто публицистичният съвет на Wall Street Journal посочи писмо до Министерството на здравеопазването и обществените услуги от сенаторите Елизабет Уорън и Майк Браун, в което организацията се моли да дефинира в случай че огромните заст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР