Кампанията дойде малко неочаквано. Някои партии бяха подготвени, други малко

...
Кампанията дойде малко неочаквано. Някои партии бяха подготвени, други малко
Коментари Харесай

Ето големият удар на изборите! Експерти го посочиха

" Кампанията пристигна малко ненадейно. Някои партии бяха готови, други малко по-късно влязоха в акцията. Да се надяваме, че относително бързо ще разпрострат акцията си. Стартът е относително общоприет - послания, стартират обиколки и срещи с жители. Това е опаковката. Въпросът е какво е наличието. Имат ли положителни хрумвания и дали ще съумеят да убедят хората, че те са верният избор за по-добро бъдеще ", посочи PR специалистът Любомир Аламанов. 

Мнението на доцент Димитров пред Bulgaria ON AIR е, че методът на заиграване с публиката не е нов и не е български патент.

" Хората желаят от политиците малко повече успокоение и предвидимост. Със сигурност не желаят някой нов бащица с твърда ръка да поеме кормилото и да забрани всичко друго. Старата идея, че ще пристигна някой нов и ще оправи всичко, към този момент остарява ", счита PR специалистът. 

Аламанов заключи, че ако 50% от гласоподавателите споделят, че няма да гласоподават и те се засилват, нещата могат радикално да се трансформират. 

" Посланията са належащо изискване, само че не са задоволителни, тъй като хората не са идиоти. Те виждат действителните дейности на политиците. Ако някоя партия остави единствено слоганът да ѝ прави работата, няма никакъв късмет ", приключи PR специалистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР