Кампанията Дискусия в училище - Игра на Доверие стартира на

...
Кампанията Дискусия в училище - Игра на Доверие стартира на
Коментари Харесай

Кампанията Дискусия в училище - Игра на Доверие стартира с лектор Яна Маринова в Пловдив

Кампанията " Дискусия в учебно заведение - Игра на Доверие " започва на 12.04.2022г. в Младежки център град Пловдив - 17ч.

13.04 - АЕГ Гео Милев - град Бургас - 11.30ч.

14.04 - Младежки Дом - град Варна - 14ч.

15.04 - ПГО Недка Иван Лазарова - град Русе - 13ч.

18.04- 119 СУ Академик Михаил Арнаудов - град София - 14.30ч.

В открит диалог онлайн - полемика с възпитаници и преподавател Яна Маринова, " Кампанията Игра на Доверие " цели да осведоми и открие персоналната позиция на допустимо повече младежи на тематика домашно принуждение и експанзията в учебно заведение, и заобикалящата ни среда. Осъществява се с поддръжката на Национален Фонд Култура.

Петте събития, които ще се проведат онлайн с преподавател Яна Маринова и наличието на възпитаници от държавни гимназии в 5 български града - Пловдив, Бургас, Варна, Русе и София, ще бъдат непосредствено предавани онлайн в стрийминг платформа.

Неограничен брой участници, както от страна на образователни заведения, то по този начин и всеки, който демонстрира интерес, ще могат да се включат като фенове онлайн на събитията онлайн, предавани непосредствено в интернет.

На събитията в градовете Пловдив, Варна и София ще се включи с професионалната си позиция и доцент доктор Пепа Митева - учител в специалности педагогика и логика на психиката,  учредителен психолог.

*За повече информация и въпроси за в допълнение включване на образователни заведения към събитията онлайн – посетете фейсбук страницата на @DeSta Production в EVENTS / Събития
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР