Кампания във фейсбук призовава българите да си изключат телевизорите малко

...
Кампания във фейсбук призовава българите да си изключат телевизорите малко
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Изключете телевизора! Не слушайте словото на президента!

Кампания във фейсбук приканва българите да си изключат тв приемниците малко преди настъпването на новата година и да не слушат новогодишното слово на президента Румен Радев. Традицията на новогодишните слова на първите държавни мъже датира от времето на комунистическия деспот Тодор Живков и по инерция продължава и до през днешния ден.

Руският опозиционер Алксей Навални, който дълго време бе в неопределеност, в последна сметка се оказа в наказателна колония в Арктика.

Сърбите излязоха на митинги против Алескандър Вучич. Русия незабавно съзря в това интервенция на " груповия Запад " и нов " майдан ".

Санкциите против Русия се оказа, че въпреки всичко работят. Въпреки, че български русофили постоянно настояват противоположното.

Сделката за " Манчестър Юнайтед " към този момент е реалност.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР