Камила Кабейо определено е на върха през 2019 г. Доказателство

...
Камила Кабейо определено е на върха през 2019 г. Доказателство
Коментари Харесай

Камила Кабейо, Fifth Harmony и расистките ѝ подмятания

Камила Кабейо несъмнено е на върха през 2019 година Доказателство за това е, че единствено за няколко месеца песента ѝ с Шон Мендес " Señorita " се трансформира в най-стриймваната през цялата годината в Spotify.

Преди да стигне до това състояние, 22-годишната изпълнителка мина през X Factor, след което беше част от момичешката група Fifth Harmony.

Именно по времето, когато беше част от Fifth Harmony, Кабейо си позволяваше по-свободни изявления по отношение на Дина Джейн (член на групата), които съгласно много хора са с расистки подтекст.

Ето за какво изпълнителката реши да се извини още веднъж за старите си изявления в обществените мрежи. Тя написа в Twitter, че още тогава се е извинила за тях, само че желае да го направи още веднъж. Кабейо написа също, че се срами от езика, който е употребила тогава, и ще съжалява за това постоянно.

Камила Кабейо също по този начин регистрира обстоятелството, че не може да върне времето обратно и да поправи стореното и казаното, само че счита, че към този момент е пораснала задоволително, с цел да осъзнава, че е сбъркала и сходни дейности в никакъв случай няма да се повторят. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР