Камила Кабейо и Шом Мендес несъмнено са една от най-обсъжданите

...
Камила Кабейо и Шом Мендес несъмнено са една от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Камила Кабейо, Шон Мендес и първото им официално потвърждение, че са заедно

Камила Кабейо и Шом Мендес безспорно са една от най-обсъжданите музикални звезди в последно време. Причината е освен последният им сполучлив сингъл " Señorita ", а и слуховете за връзката сред двамата реализатори.
След като няколко пъти бяха засичани да интимничат и да показват рисково близки връзки без капка позор, връзката им се оказа не просто слух, а самата истина.

Камила и Шон взеха решение да потвърдят публично, че са двойка с едно много забавно видео в Instagram профила на канадския извършил.

" Видяхме каква ли не информация в Twitter за метода, по който се целуваме, в това число, че е доста необичайно и се целуваме като риби, по тази причина взехме решение да ви покажем по какъв начин тъкмо го вършим ", разкрива Шон Мендес във видеото, а Камила Кабейо шеговито добавя, че това в действителност е наранило възприятията им.

Клипчето продължава със буйно мляскане (буквално) сред двамата, което ни оставя малко шокирани, тъй като Камила несъмнено не се тормози да показва какъв брой огромен език има и по какъв начин умее да го употребява. Видеото с въпросната целувка е и първото им публично удостоверение, че са дружно.

Двамата са много сладка двойка, по тази причина нямаме какво друго да прибавим, с изключение на да им кажем " Горчиво ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР