Камера за видеонаблюдение е запечатала шокиращия момент, в който наемен

...
Камера за видеонаблюдение е запечатала шокиращия момент, в който наемен
Коментари Харесай

Брутално убийство: Баща на две деца си пийваше бира с приятел в заведение, а в следващия миг бе прострелян смъртоносно от упор

Камера за видеонаблюдение е запечатала шокиращия миг, в който наемен палач стреля и убива отблизо разстояние 37-годишния бразилец Джовани Фрейтас, родител на две деца, до момента в който приказва и пие нехайно бира със собствен другар. Смъртоносния случай е станал покрай град Куритиба в Южна Бразилия като жертвата е уцелена три пъти в главата и е умрял на място единствено секунди откакто отпива за първи път от кенче с бира в пицария, оповестява " Мирър ". Убиецът, който на фрагментите се вижда по какъв начин влиза през вратата, до момента в който Джовани се смее и майтапи със собствен другар, към момента е търсен от бразилската полиция.

Килърът се насочва непосредствено към жертвата си, който е бил служащ в зоомагазин и за който полицията прецизира, че през 2016 година е оживял при различен опит за убийството му.



Според информацията, приятелят на убития е изпаднал в потрес след съдбовния случай. На фрагментите се вижда и по какъв начин килърът към този момент излиза през вратата, когато четирима души, седящи на маса в пицарията осъзнават какво се е случило.

Местните издания прецизират също по този начин, че предходният опит за ликвидиране на Джовани Фрейтас, който в никакъв случай не е имал неприятности с полицията, е обвързван с любовен триъгълник.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР