Камен Донев толкова се е окръглил напоследък, че е заприличал

...
Камен Донев толкова се е окръглил напоследък, че е заприличал
Коментари Харесай

Камен Донев се закръгли, сравниха го с любим анимационен герой!

Камен Донев толкоз се е окръглил в последно време, че е замязял на Карлсон, който живее на покрива. Задникът му е станал като „ Б ” страната на героя на Астрид Линдгрен – великански плондир, разяснява " Уикенд ".  Преди дни папараци засякоха Донев да тресе сланинките си към Народния спектакъл . 46-годишният деец на Мелпомена отиваше на подготовки за спектакъла „ Почивен ден”, който е най-новият му режисьорски план.

Заради многочислените си служебни задължения, К амен към този момент няма никакво време да спортува. Затова и фигурата му е напълно занемарена. Укорим е типът освен на задника му, само че и коремът му.

„ Напълня освен тъй като спря да върви на фитнес, само че и тъй като много се ояде напоследък. Най-драстично изпълня, откогато пусна хитовия си моноспектакъл „ За сватбите! Песни, танци и истории за балканските земи”. Билетите за представленията му свършват бързо-бързо, съвсем стремително, и Донев осъществя големи облаги. За да откликне на огромния зрителски интерес той наема най-големите зали, в това число и „ Арена Армеец”, която побира най-малко 12 000 души”, разясняват в арт средите. Според най-завистливите редови аркашки сътрудника им към този момент е милионер.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР