Камелия вече няма да е част от журито на Гласът

...
Камелия вече няма да е част от журито на Гласът
Коментари Харесай

Ново 20! Камелия остава без работа, тъй като „любимката“ й Преслава я сменя в „Гласът на България“! Поли Генова също е аут

Камелия към този момент няма да е част от журито на „ Гласът на България “, разбра HotArena.

След два сезона в шоуто русото прелъщение на фолка отстъпва място на своята колежка Преслава. Тя ще седне в стола й за прослушванията на претендентите за новия сезон незабавно след Нова година. Поли Генова най-вероятно също ще бъде сменена, писа „ Уикенд “.

Преслава към този момент е била журито на музикалното съревнование на Би Ти Ви. Тя бе поканена във втория сезон (2013 г.), когато продуцент бе Слави Трифонов.

Както е известно, той от много време има уязвимост към едрогърдата добричлийка, чиито обилни форми я трансфораха в фаворитка на целокупно мъжко съсловие. Благодарение на нея рейтингът във втория сезон много се подвигна, а звездата получи самопризнание освен като кръчмарска певица, само че и като същински музикален потенциал.

Сега Петя отново напирала за място в предаването, надявайки се с него да си върне позавехналата около бременността й популярност. Тя чака да роди през септември и с цел да пази бебето, спря работа преди месеци. От много време не е имала нито едно присъединяване, не е записвала нови части, не е снимала и клипове.

Единственото, което прави, с цел да поддържа интерес към себе си, е понякога да пуска фотоси в обществените мрежи. Заради това цялостно отдръпване от работа почитателите й от ден на ден понижават, а джобът изтънява. Преди да спре участията си, тя взимаше по 8 бона за час и половина пеене, само че в този момент публиката я е позабравила и е разумно цената да падне.

Няколко месеца престой в съдийския стол на „ Гласът “ след раждането обаче ще бъдат като избавителна инжекция за завехналата кариера на звездата, да не приказваме за хонорара в шоуто, който също не е за занемаряване.

Поли Генова евентуално също ще е навън от шоуто, като нейни хипотетичен сурогат ще се избира всред Михаела Филева, Люси Дяковска, Любо Киров и Орлин Павлов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР