Камелия стана поредната героиня, която трябваше да свали куртката си.

...
Камелия стана поредната героиня, която трябваше да свали куртката си.
Коментари Харесай

След изгонването на Камелия Hell's Kitchen стяга любовна интрига: Симона от Смолян муза на Митко от САЩ

Камелия стана следващата героиня, която трябваше да смъкна куртката си. Състезанието несъмнено изправи на нокти съотборниците, като мъжете сигурно се оправиха по-прилично със заданията си. Жените обаче нямаха този шанс и вечерта за тях завърши с цялостно крушение. Камелия, Лидия и Чимидова бяха изгонени от личните си съотборнички, а началник Ангелов сподели вратата точно на сладкарката от Русе.

Независимо от кулинарната злополука обаче в Hell's Kitchen ще се зароди и любовна конспирация. Тук на фокус са Димитър Красенов и атрактивната Симона от Смолян. Митко да вземем за пример се завърна чак от Калифорния, с цел да се включи в сезона. Въпреки концепцията на шоуто да се покажат най-много кулинарните гении на участниците, очевидно и тръпката от новата обич няма да е за подценяване.

Красенов намерено обявява щенията си към спряганата за бъдеща инфлуенсърка кулинарка, като показа, че към този момент си има уязвимост, визирайки точно нея. И въпреки да не е пристигнал да си търси жена, като нищо може да си тръгне най-малкото с гадже. Как ще се развият връзките им, ще е и съществена тематика в идващите епизоди. А до каква степен Симона е привлечена от момъка, е незнайно.

Източници: fakti.bg, bgdnes.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР