Камелия е спечелила повече от 15 милиона лева за 20-годишната

...
Камелия е спечелила повече от 15 милиона лева за 20-годишната
Коментари Харесай

Камелия спечелила над 15 милиона за 20 години, Пайнера лапнал половината

Камелия е спечелила повече от 15 милиона лв. за 20-годишната си кариера като фолк звезда, научи HotArena. На 17 август изпълнителката отпразнува креативния си празник и си направи равносметка. „ Не върша сметка какъв брой съм изкарала, пребивавам на момента. Сигурно са някъде толкоз, но ги нямам вкупом ”, смее се певицата.

Огън-момичето на чалгата години наред бе измежду най-оборотните реализатори, изключително в интервала 1998-2003 година, когато имаше куп шлагери и всекидневни участия. Тогава хонорарите на изпълнителите обаче бяха много алегорични спрямо това, което печелят през днешния ден. Най-оборотните реализатори, като Глория и Камелия, пееха за смешните през днешния ден 1200-1500 лв.. Певиците обаче взимаха съществени пари от продажбите на аудиокасети и дискове, което от дълго време е останало в предишното.

Въпреки заработените към 15 милиона по време на цялата й кариера, не всичко е останало за нея. Години наред 50% от сумата се прибираше от боса на „ Пайнер ” Митко Димитров, който бе продуцент на русокоската. Това бе и една от аргументите певицата да скапе контракта си и да се продуцира сама.

Тези дни тя най-накрая се сдобри с някогашните си продуценти от „ Пайнер “ след скандалното си овакантяване. Цапнатата в устата певица развя бялото знаме в деня на креативния си празник. По този мотив русокоската благодари на всички, които са й помагали, в това число и на Митко и Мария Димитрови. Разбира се, надали може да става въпрос за завръщането на Камелия в „ Пайнер “, защото тя не един път е споделяла, че се усеща отлично като самопродуциращ се реализатор. И въпреки всичко жеста на русокоската към някогашните й работодатели несъмнено е стъпка към стоплянето на връзките им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР