Камбуров с екстравагантен поздрав към Дани Кики за ЧРД ВИДЕО

...
Камбуров с екстравагантен поздрав към Дани Кики за ЧРД ВИДЕО
Коментари Харесай

Камбуров поздрави Левски с 2 гола за ЧРД

Камбуров с ексцентричен привет към Дани Кики за ЧРД ВИДЕО

Мартин Камбуров продължи наказателната си акция против Левски като вкара два гола за успеха на Берое с 3:1. Така 38-годишния нападател към този момент има 18 маркирани попадения във вратата на сините с екипите на обичания Локомотив Пловдив и Локо (София). Черно-бялата легенда се разписа в 50-ата и 90-ата минути. Преди това Рубен Бригидо откри резултата в 28-ата минута. Камбуров се регистрира с асистенция за първия гол на Берое.

В 71-ата минута Валери Божинов понижи изоставането на Левски - 2:1, откакто бе прецизен от дузпа. Наказателният удар пристигна след нарушаване на положителния му другар и някогашен съотборник в Партизан Иван Бандаловски. Националът на Берое фаулира Станислав Иванов и последва дузпа, която Божинов осъществя.
Камбуров продължава да гони върха на Петър Жеков за стрелец №1 в родния хайлайф за всички времена. Мартин към този момент има 218 гола, с които заема втора позиция. Лидерът Жеков е с 253.

Победата пък е трета поредна за Берое над " сините " след предходните две с по 2:1 по-рано през сезона. Отборът от Стара Загора приключва на четвъртото място с 58 точки, а Левски остава с 66 на третата позиция и му следва значим бараж с Етър за класиране в Лига Европа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР