Към съществуващите вече възможности за получаване на отстъпка при зареждане

...
Към съществуващите вече възможности за получаване на отстъпка при зареждане
Коментари Харесай

Шел добавя нови предложения към програмата си за лоялност ClubSmart


Към съществуващите към този момент благоприятни условия за приемане на отстъпка при зареждане на гориво или обмяна на точки против извънредни дарове, Shell предлага и нови спомагателни преимущества за членовете на своята стратегия за преданост ClubSmart. Сред привилегиите, от които ще могат да се възползват всички лоялни клиенти на компанията, са закупуването на горива, артикули и артикули от обектите на Shell посредством насъбрани точки, както и цифрова карта за лесна и бърза транзакция. Сред новите преимущества се подреждат още безплатната услуга Помощ на пътя за оптимално успокоение при пътешестване, както и нови атрактивни партньорства.

" Предимствата на участието в ClubSmart са към този момент доста повече и по-привлекателни. Наша съществена цел е да създадем всяко пътешестване по-сигурно и прелестно, освен с всички артикули и услуги на нашите търговски обекти, а и на самия път. ", – съобщи Мила Петрова, Търговски шеф Shell България

" Винаги се стремим да бъдем водачи в региона на стратегиите за преданост на пазара на горива. Да диктуваме трендове, не да ги следваме. Ние сме първите, които оферират такова многообразие от артикули и услуги, от които могат да се възползват всички наши клиенти, употребявайки своята ClubSmart карта. ", споделя Камелия Славейкова, Изпълнителен шеф на Shell България.

Една от новите услуги, на които членовете на клуба към този момент се радват, е опцията да употребяват събраните точки като различен метод на заплащане. Заедно с отстъпките при зареждане с гориво, картодържателите към този момент могат да заплащат с точки за него и да закупуват артикули във всички търговски комплекси на компанията.

Сред нововъведенията попада и новата цифрова карта за преданост, която дава опция на членовете на ClubSmart да се възползват от преимуществата на програмата по комфортен, по-съвременен и смарт метод. За по-лесен достъп до информация клиентите към този момент могат да записват своята карта в мобилното приложение Shell и с лекост да наблюдават своите транзакции и баланс от точки, да поръчват дарове и да намират търговски комплекси Shell.

Нова привилегия за членовете на клуба е и безплатната услуга Помощ на пътя. Новото преимущество за всички лоялни клиенти на Shell e резултат от партньорството с Allianz Partners и има за цел да обезпечава успокоение на пътя при спукана гума, отпаднал батерия, празен контейнер или неверно заредено гориво. Услугата включва и помощ с правни препоръки, свързани с автомобила и Закона за придвижване по пътищата. По този метод, картодържателите ще могат да пътуват умерено, знаейки, че могат да разчитат на Shell когато и да е.

Към съществуващото от години партньорство с заведения за хранене McDonald’s, Shell прибавя и няколко нови в програмата за преданост. Всички картодържатели могат да обменят своите ClubSmart точки, с цел да пазарят в eMag.bg, или да събират точки, когато резервират настаняване през Booking.com или взимат автомобил чартърен от Rentalcars.com. А за спомагателната убеденост на пътя ще се грижи и приложение за GPS навигация, с непрекъснато обновяващи се карти от Sygic. Приложението може да се получи против обмяна на ClubSmart точки и е с лиценз за цялостен живот.

Програмата ClubSmart продължава да предлага извънредни серии дарове за обмяна на точки от сътрудници като Ferrari, BMW, Ducati и доста други, които се обновяват от време на време.

ClubSmart е отдадена на лоялните клиенти на Shell и ги възнаграждава за това, че избират компанията за собствен сътрудник на пътя. ClubSmart действа в България съвсем две десетилетия, като измежду досегашните преимуществата Shell прибави и нови извънредни привилегии за своите правилни консуматори.

Членството в ClubSmart е изцяло гратис и всеки може да се възползва от него, като вземе своята карта в най-близкия търговски комплекс Shell и я персонализира. Повече можете да научите и от уеб страницата на програмата – www.shellsmart.com
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР